Selecteer een pagina

De MacGyver Methode

Hoe je jezelf neerzet als de autoriteit in je markt, op een voorspelbare wijze leads genereert, en jouw kwaliteiten inzet zonder dat je tijd voor geld hoeft te ruilen.

De MacGyver Methode is een bewezen methodiek waarin je leert hoe je jouw vaardigheden schaalbaar maakt, niet langer uurtje factuurtje hoeft te werken en klanten aantrekt die perfect passen bij jouw onderneming.

Dit is geen ‘cursus’. 

Je krijgt persoonlijke begeleiding van mij, en ik geef je alles dat je nodig hebt om je eigen systeem te implementeren, zelfs als je nul technische of zakelijke ervaring hebt.

Als je de MacGyver Methode volgt, geef ik je directe toegang tot mijn framework, en de community van andere ondernemers die gedreven zijn om hun onderneming naar een hoger plan te tillen. 

Bob's enormous passion for both marketing strategy and the technical architecture of it shines through in everything he does.

Gerard du Plessis

Global Head of Marketing, Lobster Ink

Wat zit erin?

In de MacGyver Methode vind je:

 • Het kruispunt van jouw eigenschappen en jouw vaardigheden, waar we jouw unieke methode op gaan bouwen. We zetten jouw kennis en vaardigheden op zo’n manier in de markt dat het magnetisch werkt op jouw ideale klanten.
 • We ontwikkelen en positioneren jouw unieke product, op zo’n wijze dat het je in staat stelt om van het hamsterwiel van acquireren en leveren af te stappen en te stoppen met tijd voor geld ruilen.
 • Het systeem dat van salesgesprekken een feestje maakt, voor jou én voor je klanten. Converteer je leads op betrouwbare en herhaalbare wijze naar betalende klanten.
 • De MacGyver Methode infrastructuur voor je volledige marketing operatie. Die bestaat uit:
 • Een ‘messaging framework’ waarmee we je verhaal zo vormgeven dat je altijd precies de juiste boodschap voor de juiste persoon op het juiste moment hebt.
 • Hoe je alom aanwezig bent op alle platforms, of je markt nu uit 100 of 100.000 man bestaat. Werkt voor ieder publiek en ieder budget.
 • De Waarde-funnel, een simpele 4 pagina’s tellende mini-website waarmee je op voorspelbare en herhaalbare wijze koud verkeer omzet in gekwalificeerde leads.
 • Hoe je webinars inzet om een positie van autoriteit te verwerven en direct klanten te genereren.
 • Templates voor al deze zaken, waarmee het eenvoudig en snel te implementeren is.
 • Contentstrategieën en geavanceerde marketing automation tips om je marketing ‘altijd-aan’ te houden en constant aanwezig te zijn in je markt.

Genereer leads op voorspelbare wijze

Ik heb het zware werk al voor je gedaan: de complexe wereld van online marketing tools voor je vertaald naar plug & play templates en funnels.

Geen voorafgaande kennis van marketing of technologie vereist dus.

Stop tijd voor geld te ruilen

Er breekt een nieuw tijdperk aan voor dienstverlenende ondernemers.

Leer hoe je jouw kennis en expertise vertaalt naar een product, zodat je minder tijd in de loopgraven hoeft door te brengen, en meer controle krijgt over je tijd.

Positioneer jezelf als autoriteit

Markten worden steeds meer ‘winner takes all’. De beste spelers trekken alle winst en aandacht naar zich toe.

Ik leer je hoe je jezelf neerzet als de standaard in jouw markt, zodat je je over concurrentie geen zorgen hoeft te maken.

Community van professionals

De MacGyver Methode bestaat uit een community van vooruitstrevende professionals die net als jij hun onderneming willen doen groeien zonder meer van zichzelf op te offeren.

Deel expertise en krijg 24/7 toegang tot de hulp die je nodig hebt in de community en wekelijkse Q&A.

De onderdelen

Online leeromgeving

30+ gedetailleerde trainingsvideo’s, eenvoudige worksheets en templates die je zo kunt ‘stelen’ en implementeren in je eigen onderneming.

Je hebt levenslange toegang tot deze materialen, die door mij continu actueel worden gehouden op basis van ontwikkelingen in de markt.

Wekelijkse Q&A

Elke week doen we met alle deelnemers een groeps-Q&A, waar je toegang hebt tot mij.

Je kunt me hier alles vragen over de toepassing en implementatie van de materialen en de ontwikkeling en groei van je onderneming.

Community van professionals

Elke deelnemer van het programma krijgt toegang tot de MacGyver Methode Facebook groep, waar je kunt sparren met andere deelnemers over je voortgang.

Dit zijn allemaal ondernemers die gericht zijn op vooruitgang en niet graag op hun handen zitten. Deel expertise en ontvang de hulp die je nodig hebt om verder te groeien.

Voor wie is het?

 • Ondernemingen op zoek naar inbound leads.
 • Consultants, trainers, adviseurs en andere dienstverlenende ondernemers die willen stoppen met tijd voor geld.
 • Experts die een onderneming willen starten zonder giswerk en eindeloos proberen.
 • Dienstverlenende ondernemingen die op de juiste manier willen opschalen om te groeien.
 • Online ondernemingen die willen opvallen in hun markt.
 • Gemotiveerde marketeers die hun ROI willen maximaliseren.

Voor wie is het niet?

 • Mensen die op zoek zijn naar een ‘get rich quick scheme’. Je moet echt werk verzetten.
 • Mensen die dol zijn op koud bellen, netwerken en andere traditionele acquisitiemethoden.
 • Multilevel / netwerk marketeers. Als je geen toegevoegde waarde hebt voor jouw klanten, kan ik je niet helpen.
 • Allesweters die niet bereid zijn om te leren en te veranderen.

Wat is stap 1?

Ik wil zeker weten dat De MacGyver Methode iets voor jou is en goed bij je past.

Ik bied je daarom graag een gratis strategiesessie aan. In 45 minuten help ik je helderheid te krijgen over waar je nu staat, waar je naartoe wilt en hoe je daar kunt komen. Wat zijn je belangrijkste obstakels en wat is jouw eerste stap? Ook als De MacGyver Methode niet het antwoord is, haal je hier gegarandeerd waarde uit. Boek een sessie met de knop hieronder.

Wie ben ik?